Knud og Klaus Verner Jensen Knud og Klaus Verner Jensen - Arkivbillede fra ca. 1990

Hvem er vi

Silkeborg Autoforum A/S er grundlagt i 1972 af Knud Verner Jensen. Knud Verner Jensen startede som bilforhandler helt tilbage i 1955, de første mange år hovedsagligt med engroshandel, men i 1972 skulle det være. Der blev bygget helt ny forretning med stort tilhørende værksted og detailsalget blev for alvor startet op. På nogenlunde samme tid blev foreningen Silkeborg Bilernes By stiftet og Silkeborg blev i løbet af de følgende år landets største brugtvognsmekka. Kunderne kom fra nær og fjern når der skulle købes ny brugt bil og denne position har Silkeborg den dag i dag. Max.20% af vore kunder kommer indenfor en radius på 50 km.

I 1986 startede nuværende indehaver Klaus Verner Jensen i firmaet og siden 1991 er det ham som har været ansvarlig for den daglige drift. I 2008 flyttede vi til vores nuværende lokaler. Lidt mindre end de gamle, men til gengæld helt nye og vi fik samtidig samlet to udstillingshaller til en, hvilket har gjort den daglige drift lidt lettere.

Firmaets målsætning har altid været og levere brugte kvalitetsbiler på et meget højt niveau. Vi har et af landets allerhøjeste klargøringsniveauer og efter levering stiller vi en af landets allerbedste garantiordninger.

 

Nyhed
Mazda

Mazda 6

Advance stc. aut.
Mazda 6 Advance stc. aut.